Spaar bij Jumbo voor een 2e pannenkoek bij De Tolboom Terschuur

Foto: Jumbo

Jumbo Groenendijk aan Buru 40, Jumbo aan de Nieuwe Markt, Jumbo Amersfoortse straat 70 in Barneveld en Jumbo aan de Hoofdstraat in Voorthuizen, gaan vanaf 30 september samen met de Tolboom in Terschuur weer een actie doen. Klanten kunnen sparen voor een 2e pannenkoek gratis.

De pannenkoeken actie loopt van 30 september 2020 tot en met 3 november 2020. De volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd vanaf 30 september tot 31 maart 2021. In verband met corona crisis zijn de spaarkaarten van vorig jaar ook nog geldig.

Actievoorwaarden

  • Bij elke €10,-* aan boodschappen ontvang je van wo 30 september t/m di 3 november 2020 één spaarzegel bij de deelnemende winkels.
  • Plak de zegels op de spaarkaart. Een volle spaarkaart (15 zegels) kan worden ingeleverd van 30 september 2020 t/m 31 maart 2021 worden ingewisseld bij De Tolboom voor een gratis 2e pannenkoek.
  • In de kerst- en voorjaarsvakantie mogen de spaarkaarten voor maximaal 10 personen per dag ingeleverd worden. Deze actie is niet mogelijk in combinatie met andere acties. De duurste pannenkoek wordt afgerekend en consumptie is verplicht.
  • Vooraf reserveren is wenselijk.

 

* Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels en toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en eventuele servicekosten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen