DE AFHAALBIEB GAAT WEER OPEN

Foto: Shutterstock

Net als bij de vorige sluiting opent de Bibliotheek in Barneveld tijdelijk de AfhaalBieb op dinsdag 10 november voor haar leden van de vestigingen Kootwijkerbroek, Voorthuizen en Barneveld.

De vestigingen zijn sinds woensdag 4 november (vooralsnog) voor twee weken gesloten door de coronamaatregelen. Met deze alternatieve dienstverlening kunnen leden boeken reserveren via de website www.bibliotheekbarneveld.nl en op afspraak afhalen bij de Bibliotheek in Barneveld.

´Veilig´ boeken reserveren

De bibliotheekmedewerkers zijn er weer klaar voor om de gereserveerde boeken van haar leden te verzamelen. Dit doen zij veilig door met handschoenen en een mondkapje te werken. De gereserveerde boeken worden in een tas verzameld en de leden kunnen deze op afspraak afhalen bij de zijdeur van de Bibliotheek in Barneveld waar een ‘veilige zone’ is gemarkeerd. Alle uitgeleende boeken zijn inmiddels verlengd en in de periode dat de vestigingen dicht zijn wordt er geen te laat-geld berekend.

Boek aan Huis-service

Wanneer u niet mobiel bent om naar de Bibliotheek te komen of u durft het niet aan om te komen, kan een bibliotheekvrijwilliger via de Boek aan Huis-service ook de boeken bij u thuisbrengen. Voor deze service is een Standaard abonnement nodig. Verder zijn er geen extra kosten aan verbonden. Een vrijwilliger komt langs (op veilige afstand), noteert uw voorkeur voor het genre boeken en spreekt met u af wanneer de boeken worden gebracht en opgehaald. Zo kunt u toch lekker doorlezen en ook nog eens uw leeservaringen delen.

Voor vragen over de AfhaalBieb, het aanvragen van de Boek aan Huis-service of voor andere vragen belt u van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur via telefoonnummer (0342) 403 483 of mailt u naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen