Hoe ziet gemeente Barneveld er in 2040 uit?

Foto: Gemeente

Kom op 8 november naar de inloopbijeenkomst

Iedereen die in de gemeente Barneveld woont, werkt of verblijft is op 8 november welkom bij de inloopbijeenkomst Omgevingsvisie 2040. Daar staat de vraag centraal: Hoe ziet de gemeente Barneveld er in 2040 uit? De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 21.00 uur in ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen.

De gemeente heeft de ervaring, meningen en ideeën nodig vanuit de gehele gemeente Barneveld, dus vanuit alle dorpskernen.

Omgevingsvisie

De gemeente gaat een Omgevingsvisie opstelllen. Hierin komt een beeld van het Barneveld van 2040. Wij zijn daarom benieuwd hoe de gemeente Barneveld er volgens u in 2040 uitziet.

Uw mening telt

U kunt uw mening en ideeën tijdens de inloopbijeenkomst delen. Heeft Barneveld nog steeds een dorps karakter, of is Barneveld dan meer een stad? Hoe zien het buitengebied en de dorpen eruit? Welke voorzieningen wilt u in uw directe omgeving hebben? Door dit soort vragen te stellen krijgen wij een beeld van de behoeftes voor 2040. Zo weten we wat we nu al moeten gaan doen om dit te bereiken.

Deze avond zijn aanwezig Wethouder Bennie Wijnne, de projectleider Omgevingsvisie Paula Valkier en een aantal beleidsadviseurs van de gemeente. Ze zijn er om uw vragen te beantwoorden en uw inbreng te noteren.

Praktische informatie

  • Vrije inloop
  • Plaats: Ontmoetingscentrum De Eng, Voorthuizen
  • Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Aanmelden via [email protected]
  • Coronatoegangsbewijs verplicht
  • Coronamaatregelen worden nageleefd

Wat gaan wij met uw mening doen?

We gebruiken uw reacties om een beeld van de toekomst te maken. Er wordt daarin rekening gehouden met alle dorpsplannen en visies die er al zijn. Dit toekomstbeeld, met verschillende uitwerkingen, leggen we volgend jaar weer aan u voor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen