Infina Uitvaartzorg: liefdevolle ondersteuning in een moeilijke tijd

Foto: Jorik Algra

Tijd, rust en alle aandacht

Tijd en rust om met volle aandacht afscheid te nemen en te rouwen. Dat is zo belangrijk voor de verwerking. Juist in die bijzondere tijd tussen overlijden en uitvaart. Het is fijn als er dan iemand voor u klaarstaat die de uitvaart en alles daaromheen voor u regelt, op een manier die past bij de overledene en bij de nabestaanden. Alberta Vink-Star, uitvaartbegeleider en eigenaar van Infina Uitvaartzorg maakt dat mogelijk.  Nauwkeurig wordt al het papierwerk verzorgd en wordt de uitvaart tot in de puntjes voorbereidt . Met zorg en persoonlijke aandacht voor de overledene en voor u, nabestaanden.  Stap voor stap en natuurlijk geheel volgens uw wensen. Alberta Vink- Star is in deze dagen van verdriet en rouw  u graag tot steun.

Keurmerk: Eerlijke Uitvaarten

Alle uitvaarten die Alberta  namens Infina Uitvaartzorg regelt zijn ‘Eerlijke Uitvaarten’. Dit betekent één vast tarief voor het volledig regelen en verzorgen van de uitvaart. Dit houdt automatisch in dat alle inkopen voor de uitvaart zonder winstmarges of toeslagen aan u worden doorberekend. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de uitvaartkist, het rouwdrukwerk, de verzorging, het rouwvervoer etc. Indien gewenst krijgt u inzage in de inkoopnota’s. Infina Uitvaartzorg is aangesloten bij het platform Eerlijke Uitvaarten en mag daarom dit predicaat voeren.

Laatste wensenboekje

We staan niet elke dag stil bij ons afscheid. Toch krijgt iedereen vroeg of laat allemaal te maken met het levenseinde. De ervaring leert dat het rust geeft om uw laatste wensen vast te leggen. U kunt zo ook een stukje zorg wegnemen bij uw familie of andere nabestaanden. Het is fijn als zij weten wat uw wensen zijn voor de uitvaart.

Daarom: met anderen erover praten kan helpen om uw wensen voor uzelf duidelijk te krijgen.

Graag ga ik kosteloos en vrijblijvend het gesprek met u aan. Eventuele vragen  kunt u dan ook stellen. Samen kan dan of later met familie en/of vrienden het boekje worden ingevuld.

 

Infina Uitvaartzorg, met liefdevolle aandacht,

Alberta Vink-Star

Telefoon: 06-51453137

www.infinauitvaartzorg.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen