“Threadstone, ICT-security partner van Lagarde Groep”

BARNEVELD – Threadstone, een bedrijf gespecialiseerd in ICT-security, is sinds mei onderdeel van de Lagarde Groep. Hierdoor is een nieuw partnerschap ontstaan. Daardoor kunnen klanten rekenen op nóg betere dienstverlening als het gaat om ICT-security.

Klant – Threadstone – Lagarde Groep

Samen met Threadstone zorgt Lagarde Groep ervoor dat: klanten weerbaarder worden tegen cyberaanvallen; medewerkers cybercriminaliteit herkennen en vermijden; de IT-omgeving continu verbeterd en gemonitord wordt.

In de samenwerking acteert Threadstone als onafhankelijke partner, waarbij de klant het voordeel heeft van het snel schakelen. Klanten van Lagarde Groep hebben naast een goede IT-partner nu ook een extra securityspecialist. Threadstone signaleert en controleert, waarop Lagarde Groep samen met de klant verbeteringen doorvoert.

Een greep uit de ICT-security diensten

Waar Lagarde Groep al beschikte over een ruim assortiment aan ICT-security diensten, is deze met de komst van Threadstone verder uitgebreid.

Een aantal (extra) diensten uitgelicht.

*Nulmetingen: waarbij een analyse wordt gedaan van de 3 pijlers van security – beleid, mens en techniek.

*Security officer as a service: enkele dagen of uren per week een officer om de beveiliging van uw organisatie te waarborgen.

*Workshop Informatiebeveiliging: train medewerkers met praktische voorbeelden risico’s te herkennen en maatregelen te nemen.

*Compromise assessment: monitoring van uw netwerk om eventuele afwijkingen te detecteren.

*Vulnerability assessment: ontdek kwetsbaarheden in kantoorautomatisering en systemen voordat criminelen dit doen.

Kijk voor het totale pakket aan diensten op de ICT-security pagina.

Lagarde Groep benadrukt met de samenwerking het tweede woord uit haar nieuwe slogan: “verrassend vertrouwd”.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen