Geweldige dag voor gastouders bij GASTOU-gastouderopvang

Op zaterdag 24 juni vond de allereerste gastouderdag plaats bij GASTOU-gastouderopvang in Barneveld. Het doel was dat de gastouders samen kwamen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Het startpunt van de dag was Boerderij de Pol in Scherpenzeel, waar alle gastouders vrolijk op de fiets arriveerden. Na een warm welkom met koffie/thee en wat lekkers, gingen we gezamenlijk op pad om de kunstroute rondom Scherpenzeel te fietsen. Het was een prachtige route waarbij we veel moois hebben kunnen bewonderen.

Tegen de avond keerden we terug bij Boerderij de Pol, waar een heerlijke barbecue op ons stond te wachten. Het was een gezellig samenzijn waar nog lang over nagepraat zal worden.

Rond 19.00 uur was het tijd voor de gastouders om huiswaarts te keren, met mooie herinneringen aan deze geslaagde dag. Een dag waarop we elkaar beter hebben leren kennen en nieuwe inzichten hebben opgedaan. Volgend jaar zal er zeker weer een gastouderdag georganiseerd worden en we hopen dat er dan nog meer gastouders aanwezig willen zijn. We kijken er nu al naar uit!

Bedankt aan iedereen, die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de eerste gastouderdag van GASTOU-gastouderopvang een fantastisch evenement was. Tot volgend jaar!

GASTOU, gewoon zoals thuis

Je bent op zoek naar een fijne plek voor je kind voor als jij (weer) gaat werken of studeren. Misschien ben je zwanger, is je baby al geboren of is je kind inmiddels peuter.

In welke fase van het ouderschap je je ook bevindt, één ding weet jij zeker. En dat is dat je je kind rust, ritme en regelmaat wilt bieden van een huiselijke omgeving. Gewoon zoals thuis.

Een plek waar je kind samen kan spelen en de wereld kan ontdekken in een veilige, kleine groep. Met veel individuele aandacht. En daarom ben je op zoek naar een gastouder.

En met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je daar heel goed bij helpen. Welkom bij GASTOU.

Inschrijven

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen