Feest bij opening Albert Heijn Barneveld 9 augustus

Foto: AH

Barneveld, 21 juli 2023 – De Albert Heijn aan de Burgemeester Kuntzelaan 35 gaat verbouwen. Daarom sluit de winkel op donderdag 27 juli om 17:00 uur tijdelijk de deuren. Vrijwel alles in de supermarkt wordt vernieuwd. Er komt meer ruimte voor de klant en ook is er straks een groter vers aanbod. De opening wordt uitgebreid gevierd. “Iedereen is van harte welkom. Woensdag 9 augustus om 11:00 uur doen we de deuren open”, aldus supermarktmanager Bas Essing.

Op de openingsdag is de hamster aanwezig en dat biedt een mooie kans om samen op de foto te gaan. In de winkel zijn extra veel proeverijen. Voor de deur staat een springkussen. Maar er zijn nog meer leuke activiteiten voor kinderen. Zij kunnen meedoen met een kleurplatenactie en in de openingsweek ook nog met een speciaal voetbalspel. Met beide activiteiten zijn leuke prijsjes te winnen.

Uitgebreid vers aanbod

De verbouwing van Albert Heijn Barneveld blijft binnen de bestaande muren. Door de nieuwe herinrichting wordt de winkel ruimer van opzet. Dat zal vooral te merken zijn op het grote versplein waar je straks een uitgebreid vers aanbod vindt. Bij de bakkerij komen speciale snijmachines waar klanten zelf stokbrood kunnen snijden, dik of dun – precies zoals zij het willen. De winkel krijgt veertien zelfscankassa’s. Afrekenen bij de gewone kassa blijft uiteraard mogelijk. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkel aan de Dorpsstraat 52 in Lunteren.

Eeuw in Barneveld

In 1929 opende Albert Heijn de eerste winkel in Barneveld, aan de Jan van Schaffelaarstraat 5. In 1978 volgde een verhuizing naar de Koterweg. Sinds 20 mei 1992 is de winkel aan de Burgemeester Kuntzelaan gevestigd. “We zitten dus al bijna een eeuw in Barneveld”, zegt Bas Essing. “En met onze mooie nieuwe Albert Heijn komen daar nog heel wat jaren bij!”

De eerste winkel van Albert Heijn in Barneveld. Deze foto komt uit de beginjaren en is afkomstig van Stichting Albert Heijn Erfgoed

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen