Diamonds conferentie moedigt vrouwen aan: durf te stralen, durf te leven, durf te geloven.

19 sep , 10:43 Nieuws
diamonds confr
BARNEVELD - Vrouwen van alle leeftijden en achtergronden zijn op 4 en 5 oktober welkom bij de Diamonds vrouwenconferentie in de Midden-Nederland Hallen.
Programma
De conferentie staat in het teken van 'Brave'. Vrouwen worden vanuit de Bijbel geïnspireerd over hoe je sterk en moedig kan zijn in het leven van elke dag. Naast input van bekende sprekers uit binnen- en buitenland kunnen bezoekers genieten van workshops, dans en andere muzikale optredens. Ook is er volop ruimte voor connectie. Van begin tot eind is deze conferentie een ware beleving.
Sprekers
Ilona Paauwe, oprichter van Diamonds en senior pastor van DoorBrekers, heeft een passie om vrouwen te zien opstaan in hun kracht. Zij zal als host en spreker het podium delen met twee krachtige vrouwen: Holly Wagner uit de USA, bekend om haar wereldwijde bediening en krachtige boodschappen, en Arianna Walker uit de UK, een vrouw met een passie voor vrijheid en herstel. Deze sprekers zullen uitdagen, bemoedigen en toerusten om vol vertrouwen en moed de uitdagingen van het leven met opgeheven hoofd aan te gaan.
Tickets
De Diamonds vrouwenconferentie verwacht met deze achtste editie ruim 1000 bezoekers te verwelkomen. Tickets zijn beschikbaar via DoorBrekers.nl/DiamondsConference.
DoorBrekers Diamonds
Diamonds Conference is een initiatief van Diamonds, wat deel uitmaakt van DoorBrekers. DoorBrekers is een moderne kerk met een passie voor Jezus en voor mensen, opgericht en geleid door Peter & Ilona Paauwe. DoorBrekers heeft locaties in Barneveld, Goes, Zwolle, Amsterdam en Alblasserdam. Ga voor meer info naar DoorBrekers.nl.