Dinsdag 24 september kick-off Museum Spaaractie bij Jumbo Groenendijk

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Dinsdagmiddag was er bij de Jumbo aan de Buru in Barneveld de aftrap  van de Jumbo Museum Spaaractie.

Om precies 14.00 uur kreeg de heer B. Groenendijk van Jumbo Groenendijk het eerste officiële zegel van Wendy Bakker van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum, Margot Welle van Museum Nairac, Cees Floorijp van het Pluimvee museum en Ad van de Bruinhorst van het Borduur museum.

Vanaf 25 september start bij alle Jumbo vestigingen in Barneveld, Voorthuizen en Hoevelaken een ‘Museum Spaaractie’. Klanten van deze 5 Jumbo vestigingen kunnen in de periode van  25 september tot en met 22 oktober 2019 zegels sparen voor een ‘gratis tweede museum entreekaart’ spaarkaart. Deze spaarkaart is vervolgens tot 31 januari 2020 naar keuze in te leveren bij één van de vier musea in Barneveld: het Borduurmuseum het losse steekje, Museum Nairac, het Oude Ambachten & Speelgoed Museum en het Nederlands Pluimveemuseum.

Achtergrond informatie:
Tijdens overleg binnen het nieuwe samenwerkingsverband van Barneveldse Musea werd eerder dit jaar geconstateerd dat veel inwoners van de gemeente Barneveld één of meerdere van de vier musea nog niet van binnen hebben gezien. Het samenwerkingsverband Barneveldse Musea wil graag op laagdrempelige wijze bijdragen aan meer cultuur binnen de gemeente Barneveld. De Jumbo Supermarkten uit Barneveld, Voorthuizen en Hoevelaken dragen dit nieuwe samenwerkingsverband van Barneveldse Musea een warm hart toe en hebben meegedacht en een ludieke spaaractie tot stand gebracht waarbij in de regio Barneveld middels Jumbo zegels voor een ‘gratis tweede museumkaartje’ kan worden gespaard. Deze kunnen tot begin volgend jaar worden ingeleverd bij bijvoorbeeld het Borduurmuseum het losse steekje, Museum Nairac, het Oude Ambachten & Speelgoed Museum en het Nederlands Pluimveemuseum.

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden