Care for Women nu ook in Barneveld!

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Een nieuwe praktijk zet haar deuren open voor een grote groep mensen. Greetje van der Munt opent in juni haar praktijk Care for Women.

Vanuit haar praktijk in Barneveld biedt ze een extra dienst binnen de gezondheidszorg in de regio Barneveld. Haar diensten worden veelal vergoed vanuit aanvullende zorgverzekeringen.

Greetje: “Care for Woman is een landelijke organisatie die zich richt op gezondheidszorg voor vrouwen. En dat is hoognodig. Want in de praktijk zijn overgangsklachten, menstruatieklachten, problemen met of na de zwangerschap vaak redenen tot ongemak en onnodig verzuim. Jammer, want met goede voorlichting en diagnostiek is hier vaak goed wat aan te doen.”

Als Care for Women specialiste is ze nieuw in Barneveld.  Haar praktijk zit in de wijk Norschoten “Voor alle vragen of symptomen die samenhangen met veranderingen in de hormoonhuishouding ben ik de specialiste. Denk hierbij aan overgangsklachten, zwangerschapswens, post natale depressie, bijwerkingen op anticonceptie, je pijnlijke menstruatie of PMS klachten.  Ook kun je terecht voor een healtcheck. Ik geef gerichte adviezen, stel een concreet behandelplan op, zet als dat nodig is gericht onderzoek in. Met interventieprogramma’s zorg ik ervoor dat elke vrouw met klachten zich weer snel beter voelt.”

Reguliere en alternatieve geneeskunde

Opvallend is dat Greetje ook advies geeft over mogelijkheden in de reguliere geneeskundige maar ook put uit de alternatieve geneeskunde.  Greetje is resoluut: “Ervaring heeft geleerd dat kennis van beide geneeswijzen uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.” Over dat resultaat is ze helder: “Namelijk de klachten oplossen.”

Greetje heeft ook al een praktijk voor pijnbestrijding en gezond gewicht. Het kwam regelmatig voor dat er vrouwen in de praktijk kwamen die hormoon gerelateerde klachten hadden. Daarom heeft ze de opleiding en aansluiting bij het Care for Women instituut gedaan om nog meer vrouwen te kunnen helpen.  De uitbreiding met het specialisme van Care for Women is  daarom een logisch  gevolg.

www.APSoluutbeter.nl, telefoon 06-22318477

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen