Collecte Rode Kruis Barneveld Scherpenzeel

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Barneveld. De collectanten van het Rode Kruis, afdeling Barneveld, waartoe ook de gemeente Scherpenzeel behoort zijn er helemaal klaar voor.

De jeugdleden collecteren ook en worden vergezeld door de Rode Kruisbus, – motor en het bike-team. In de week van 25 t/m 30 juni mag alleen gecollecteerd worden voor het Rode Kruis. De opbrengsten worden lokaal besteed.

Nog enkele collectanten gezocht!! We zoeken nog enkele enthousiaste collectanten voor een paar wijken in Barneveld; In Veller, de Bloemenbuurt, Goudenstein, De Burgt , de Dichters- en Staatsliedenbuurt, de Cotelaer en de Vogelbuurt. Ook in Scherpenzeel en Garderen kunnen we nog collectanten gebruiken.

Collecte voor lokale doelen De opbrengst van de collecte is bestemd voor het Rode Kruis, afdeling Barneveld, waartoe ook de gemeente Scherpenzeel behoort en komt geheel ten goede aan meer en betere hulpverlening. Het geld wordt gebruikt voor de professionalisering en scholing van de vrijwilligers, die zich inzetten bij evenementen, zoals het Ballonfi?sta en bloedafname-avonden.

Een ander deel is een bijdrage aan een aangepaste vakantie in Someren voor mensen uit de gemeenten Barneveld en Scherpenzeel. Verder is het geld bestemd voor het vervoer met de bus van het Rode Kruis, materiaal en huisvesting.

Collecteer jij ook? Wilt u ook collecteren voor het Rode Kruis in Barneveld, Garderen of Scherpenzeel, mail of bel dan met onze co?rdinator mevrouw Corien Voogd onder nummer 06-12813006 na 19.00 uur. Haar emailadres is [email protected]

Jos Giesbers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen