GRATIS BELASTINGHULP IN DE BIBLIOTHEEK

Foto: Barneveld.nieuws.nl

De belastingpapieren invullen blijft een lastige klus. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom dan tussen 12 maart en 17 april a.s. van dinsdag tot en met vrijdag, naar de Bibliotheek Barneveld aan de Nieuwstraat 29. Opgeleide vrijwilligers van Sociaal Juridisch Steunpunt, Welzijn Barneveld en Diaconaal Netwerk helpen u bij uw belastingaangifte.

In eerder genoemde periode kunt u de Bibliotheek op vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur vrij inlopen bij de vrijwilligers van het Diaconaal Netwerk. Er geldt geen inkomensgrens voor de belastinghulp. Voor de overige dagen kunt u een afspraak maken en geldt er een inkomensgrens voor de hulp.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak op de dinsdag: Sociaal Juridisch Steunpunt: (0342) 422 937 (alleen bereikbaar op dinsdag) of kom langs in de Bibliotheek Barneveld. Voor de gratis belastinghulp gelden wel inkomensgrenzen: Alleenstaanden tot € 22.700, gehuwden/samenwonenden tot € 30.850.

Voor het maken van een afspraak op de woensdag t/m vrijdag: Welzijn Barneveld (0342) 745 004. Of kom langs bij Welzijn, Veluwehal 1e verdieping, Nieuwe Markt 6, Barneveld. U kunt gebruikmaken van de belastinghulp met een inkomen tot € 35.000 (alleenstaand), bent u gehuwd/ samenwonend: tot € 55.000. Welzijn Barneveld vraagt een vrijwillige bijdrage van
€ 5 voor de inkomens vanaf  € 22.800 voor alleenstaanden en voor gehuwden/samenwonenden vanaf € 30.250. Heeft u een inkomen onder deze grens, dan is de hulp gratis. U kunt de informatie ook nalezen op www.bibliotheekbarneveld.nl.

De Bibliotheek Barneveld stimuleert, ondersteunt én faciliteert alle inwoners van de gemeente Barneveld in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan zodoende mee doen en bijdragen aan de (Barneveldse) samenleving. De bibliotheek zoekt hierdoor actief verbinding tussen mensen, informatiebronnen en organisaties. Zij voorziet in betrouwbare kennis en informatie. Ook levert zij een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden zoals lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen