CJG Barneveld presenteert Najaarsaanbod 2019

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Cursussen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld heeft het Najaarsaanbod 2019 gepresenteerd. Na de zomer staan weer verschillende cursussen en workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen op het programma. De afgelopen jaren maken steeds meer mensen gebruik van de mogelijkheid bij het CJG Barneveld een cursus of een workshop te volgen.

Het najaarsaanbod bevat succesvolle cursussen zoals de kinderclubs ‘Piep zei de muis’ en ‘Billy Boem’ (voor kinderen en jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken) en de weerbaarheidstraining Rots en Water, die dit najaar zowel in Barneveld als in Kootwijkerbroek wordt gegeven.

Nieuw is de workshop ‘En de kinderen scheiden mee’ voor kinderen en jongeren van 6 tot 17 jaar. Volwassenen Het najaarsaanbod voor volwassenen bestaat uit de volgende cursussen en workshops: ⬧ Cursus ‘Samengesteld’ voor ouders van samengestelde gezinnen;

⬧ Cursus ‘Peuter in zicht’;

⬧ Cursus ‘Sterke stellen’ voor partners die graag willen werken aan hun relatie;

⬧ Verdiepingscursus ‘Geef me de 5’;

⬧ Cursus ‘Pittige pubers’;

⬧ Cursus ‘Gescheiden opvoeden’.

Wie belangstelling heeft voor één of meer cursussen of workshops, kan zich aanmelden via de website van het CJG Barneveld, www.cjgbarneveld.nl/cursussen of telefonisch via 0342-414816. Op de website is ook meer informatie over het najaarsaanbod te vinden.

Gratis inloopspreekuren Het CJG Barneveld biedt ook – naast de bovenstaande cursussen en workshops – gratis inloopspreekuren aan voor iedereen met vragen over opgroeien, opvoeden en gezinsondersteuning: Inloop Barneveld: ma, di, do en vr van 9.00 tot 12.00 uur (CJG Barneveld) Inloop Voorthuizen: wo van 8.30 tot 9.30 uur (Perron 16, Smidsplein) Inloop Kootwijkerbroek: wo van 9.30 tot 11.30 uur (Zorgkruispunt, Schoonbeekhof 3)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen