Toon Hermans Salon Barneveld

Foto: THS

Inloopmiddag

Het is weer inloopmiddag op donderdag 12 december in Toon Hermans Salon. U kunt binnenlopen voor een kopje thee of koffie met iets lekkers er bij. U bent in de gelegenheid om te praten met lotgenoten of onze vrijwilligers. Zoals altijd hebben zij een luisterend oor. Voel u welkom in ons huis!

Van 14.00 tot 16.30 uur.

 

Workshop Schilderen

De laatste workshop Schilderen voor dit jaar. Op woensdag 11 december van 14.00 tot 16.30 uur. Zoals altijd onder leiding van Arend Slotboom.

Er zijn al zoveel mooie werken door onze gasten gemaakt. Een aantal van deze schilderijen hangen verspreid in ons huis aan de Krommestraat 4 in Barneveld. Schilderen is een vorm van expressie, waarbij u uw emoties in kunt verwerken. U bent zo doelgericht bezig, dat u verder nergens aan denkt. Een goede vorm van ontspanning, die o zo belangrijk is als u ziek bent. U bent van harte welkom!

 

Kleuren voor volwassenen

Op dinsdag 10 december van 14.00 tot 16.30 uur.

Er is gebleken, dat kleuren enorm veel ontspanning biedt. Als je ernstig ziek bent, heb je vaak niet zoveel uithoudingsvermogen en dit is een activiteit die u bijna altijd kunt doen. Ook thuis. Het verzet uw gedachten en dat is waar het om draait. Een moment voor je zelf. Komt u gezellig meedoen? U bent van harte welkom.

Krommestraat 4 4,

Toon Hermans Salon Barneveld

Barneveld

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen