Andere regels door coronavirus bij uitvaartbijeenkomsten. Infina Uitvaartzorg helpt u

Het is een rare tijd. Iedereen zoekt zijn of haar weg in alle maatregelen die op ons afkomen. En ook in de emoties die dat met zich meebrengt. Deze verwarrende periode vraagt erom dat we een beetje extra lief voor elkaar zijn.

Inmiddels is bekend geworden dat uitvaartbijeenkomsten alleen nog maar in heel kleine kring gehouden mogen worden, tot maximaal 30 personen. Dat is een flinke inperking van de manier waarop naasten vaak graag afscheid willen nemen.

Veel familie, vrienden en anderen zullen niet bij een afscheid aanwezig kunnen zijn. Natuurlijk zijn er alternatieven, zoals een videoverbinding. Maar dat is toch anders dan ter plekke verdriet met elkaar delen. We zullen met elkaar hier een weg in moeten vinden. Ik sta u als uitvaartbegeleider graag terzijde om een oplossing te vinden die zo goed mogelijk past bij de manier waarop u een uitvaart wilt organiseren.

Naast haar werk als uitvaartondernemer, is Alberta Vink ook spreker bij uitvaarten.

Het in Memoriam helpt om te erkennen, het opschrijven is een manier van voelen. Het In memoriam is van alle tijden en kan een positieve bijdrage leveren aan het rouwproces. Als spreker bij uitvaarten mag je even heel ergĀ  dichtbij de familie komen en het levensverhaal van een dierbare vertellen. Juist nu in dit corona tijdperk waarin elkaar vasthouden niet mogelijk is, kan het gesproken woord bemoedigend en troostend werken.

Wil je hierover meer informatie neem dag gerust contact met me op via telefoonnummer: 06-42995299

 

https://www.infinauitvaartzorg.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen