Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

okt 14 2020, 11:16 Zorg
alberta vink
Na een jaar met veel opgedane ervaringen en mooie reviews van families die zij als uitvaartbegeleider mocht ondersteunen is Alberta Vink per 1 oktober alleen eigenaar van Infina Uitvaartzorg. Aan de naam en uitstraling zal niets veranderen, aan haar zorg en toewijding ook niet. Wel is het kantooradres veranderd. (Zie hieronder)
Op haar persoonlijke en betrokken wijze helpt Alberta u graag bij het gehele proces vanaf een overlijden (of zelfs daarvoor) tot en met de uitvaart of crematie. Ze begeleidt, adviseert, biedt u een luisterend oor en wil u graag op een liefdevolle manier tot steun zijn. Met respect voor de overledene, wil Alberta graag achterhalen hoe het leven van de overledene zich voltrokken heeft, om tot de kern te komen en dit tot uitdrukking te brengen in de uitvaartplechtigheid. Hier zal zij bewust de tijd voor nemen.
Naast uitvaartbegeleider is Alberta ook spreker bij uitvaarten. Door het uitspreken van een In Memoriam wordt er recht gedaan aan de overledene. Samen met de familieleden kijkt zij naar het leven van de overledene en schrijft zij vanuit verschillende invalshoeken een In Memoriam.
Infina Uitvaartzorg
Patrijzenhof 18
3772 RH Barneveld
06 51453137
infina