BIJEENKOMST OVER MEDIAOPVOEDING 9 DECEMBER IN BIBLIOTHEEK

Foto: Bibliotheek

Woensdag 9 december is er van 19.30 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Barneveld een interactieve bijeenkomst over mediaopvoeding. Opvoeden in het digitale tijdperk zet je als ouder voor uitdagingen.

Op deze avond leidt specialist Marije Lagendijk van Bureau Jeugd en Media je rond langs de beste apps, games en video’s voor jonge kinderen. Hoe kan media op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van je kind? Marije geeft tijdens deze avond adviezen en tips over dit onderwerp! Daarnaast is er ook de gelegenheid om ervaringen met andere ouders uit te wisselen.

Gratis bijeenkomst of livestream
Deze bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via de website: www.bibliotheekbarneveld.nl. Vanwege de coronamaatregelen is deze bijeenkomst al 2 keer verzet. Als een fysieke bijeenkomst niet door kan gaan, dan wordt deze bijeenkomst op dezelfde dag en tijdstip online gegeven. Via de mail houden we de deelnemers op de hoogte.

Voor vragen over de bijeenkomst over mediaopvoeding: bel van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur via telefoonnummer (0342) 403 483.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen