Webinar voor een aardgasvrij De Glind

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Een duurzamer De Glind, zonder aardgas. Dat is waar inwoners, ondernemers en organisaties uit De Glind momenteel een plan voor maken; Wijk van de Toekomst De Glind. De gemeente ondersteunt daarbij.

Tijdens dit Webinar op 23 juni krijgt u als inwoner of ondernemer uit De Glind een presentatie van technisch Bureau Innax. Via de chat kunt u direct reageren en vragen stellen. U kunt vanuit uw eigen huis meedoen. Daarvoor heeft u alleen een computer nodig en een goede internetverbinding. Daarnaast kunt u via uw smartphone of tablet uw mening doorgeven op stellingen.

Lees verder in onderstaand nieuwsbericht voor meer informatie, het programma en aanmelden voor het Webinar.

Een duurzamer De Glind, zonder aardgas. Dat is waar inwoners, ondernemers en organisaties uit De Glind momenteel een plan voor maken. Het plan heet Wijk van de Toekomst De Glind. De gemeente ondersteunt daarbij.

Keuze uit geschikte duurzame warmtetechnieken

Tijdens dit Webinar krijgt u als inwoner of ondernemer uit De Glind een presentatie van technisch Bureau Innax. De presentatie gaat over toepasbare duurzame technieken om De Glind aardgasvrij te maken.
Via de chat kunt u direct reageren en vragen stellen. Doel is om samen scenario’s voor De Glind te kiezen die dan verder onderzocht worden. Daarbij wordt gekeken naar technische en financiële haalbaarheid.
U kunt vanuit uw eigen huis meedoen. U heeft alleen een computer nodig en een goede internetverbinding. Daarnaast kunt u via uw smartphone of tablet uw mening doorgeven op stellingen. Tijdens het Webinar kunt u meteen zien hoe anderen reageren op de stellingen.

Programma

19:30 uur: Online inloop

Welkom in de digitale wachtkamer. Uitleg over het Webinar. We testen of alles goed werkt.

20.00 uur: Start Webinar

Presentatie. Via de mentimeter (menti.com) geeft u uw mening over de te onderzoeken technieken. Dan volgt informatie over de uitkomst van meningen en gestelde vragen, de conclusies en afspraken.

21.30 uur: Einde Webinar

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor dit Webinar via [email protected]. Dit kan tot uiterlijk een dag voor het Webinar. U ontvangt dan vooraf een digitale uitnodiging voor online deelname via ‘ZOOM’, de uitgebreide gebruiksaanwijzing en het programma.

Onderdeel van de dorpentoer

Dit Webinar is onderdeel van de dorpentoer van de gemeente Barneveld over energie in de komende 10 jaar

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden