Lancering lokale cadeaukaart

Foto: Gemeente

De gemeente Barneveld en de samenwerkende middenstands- en ondernemersverenigingen in Barneveld lanceren een lokale cadeaukaart. De lokale cadeaukaart is met ingang van 1 december 2020 te koop en bij verschillende ondernemers in te wisselen.

“De cadeaukaart is het leukste lokale cadeau om te geven en te ontvangen”, zegt wethouder Didi Dorrestijn-Taal. “Het grote voordeel is dat deze kaart bij onze eigen winkeliers en ondernemers wordt besteed. Dat is (meestal) niet het geval met landelijke en online cadeaukaarten; jaarlijks vloeit daardoor, voor een gemeente met de omvang van Barneveld, zo’n 4,5 à 5 miljoen euro weg. “Dat is jammer voor onze winkeliers en ondernemers, zeker in deze coronatijd. Wij hebben daarom besloten een eenmalige investering van € 15.000, – te doen om de kaart te lanceren en het voor winkeliers en ondernemers zo aantrekkelijk mogelijk te maken om zich hierbij aan te sluiten.

De investering past trouwens ook in de oproep die de gemeenteraad van Barneveld deed om als gemeente alles in het werk te stellen winkeliers en ondernemers in deze bijzondere tijd maximaal te ondersteunen. Ik ben blij dat inmiddels vele tientallen winkeliers en ondernemers in alle dorpen van de gemeente Barneveld zich hebben aangesloten bij de lokale cadeaukaart.”

Wanneer en waar is de lokale cadeaukaart te koop?

De lokale cadeaukaart is vanaf 1 december 2020 te koop en in te wisselen. Eind november wordt op onderstaande website een lijst gepubliceerd met alle winkeliers en ondernemers waar de kaart te koop en in te wisselen is.

Deelname Winkeliers en ondernemers die zich bij de lokale cadeaukaart willen aansluiten, kunnen contact opnemen met de heer John Keunen van GROUPCARD.

• 088-5387034 of  [email protected]. cadeaukaartbarneveld.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen