BIBLIOTHEEK KOOTWIJKERBROEK OPENT DEUREN OP 2 JUNI

Foto: Barneveld.nieuws.nl

BIBLIOTHEEK KOOTWIJKERBROEK OPENT DEUREN OP 2 JUNI

Vanaf dinsdag 2 juni gaat de vestiging in Kootwijkerbroek weer beperkt open. Ook de ontmoetingsruimte op de begane grond in de Barneveldse vestiging wordt met ingang van deze datum weer opengesteld voor publiek. Studeren, werken en gebruikmaken van de aanwezige computers is daar weer mogelijk op dinsdag van 13.00 uur tot 20.00 uur en op woensdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Beperkte openingstijden Bibliotheek Kootwijkerbroek

Vanaf dinsdag 2 juni worden leden van de Bibliotheek gemeente Barneveld ook weer in de gelegenheid gesteld om de vestiging in Kootwijkerbroek te bezoeken op dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Net als in de vestiging in Barneveld worden voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige omgeving te bieden aan onze gastheren en –vrouwen en bezoekers aan deze Bibliotheek.

Van Ooijen: We nemen het zekere voor het onzekere en laten in eerste instantie maar 3 bezoekers tegelijk toe in deze vestiging. Mochten we merken dat het aantal bezoekers verhoogd kan worden, zullen we dat zeker doen. We bewaken het aantal aanwezigen door de uitgifte van mandjes. Verder dienen de bezoekers hun handen bij binnenkomst te desinfecteren, dragen onze gastheren en – vrouwen handschoenen, en werken zij waar mogelijk achter een plexiglas scherm. De mandjes worden na gebruik gereinigd. De teruggebrachte boeken blijven 36 uur in quarantaine volgens het recent aangepaste advies van RIVM.”

Ontmoetingsruimte in Barneveld weer geopend
Ook de ontmoetingsruimte in Barneveld gaat weer open. Dat betekent dat in de Bibliotheek weer gelegenheid is om te werken, studeren, een krantje te lezen of gebruik te maken van de computers. We werken volgens een protocol dat akkoord is bevonden door het ministerie. De 1,5 meter wordt in acht genomen, er zijn schermen geplaatst tussen de computers, er zijn looproutes en we houden het aantal mensen in de gaten dat verblijft in de ontmoetingsruimte. Wanneer het animo groot blijkt te zijn, zal er gewerkt worden met tijdsloten zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Voor de openstelling van beide vestigingen geldt dat, waar mogelijk qua veilige opvolging van het protocol en de inzet van gastheren – en vrouwen, de openingsuren verder verruimd zullen worden.

Voor vragen over de openstelling van beide vestigingen: bel van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur via telefoonnummer (0342) 403 483

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden