Cultuurfonds Gelderland ondersteunde Popkoor Luidkeels Barneveld

Foto: Popkoor Luidkeels

Arnhem, 5 augustus 2020 – Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het tweede kwartaal dit jaar 72 projecten ondersteund. Daarmee werd € 206.979 gegeven aan cultuur en natuur in de regio.

In het afgelopen kwartaal kregen 72 nieuwe projecten ondersteuning van het Cultuurfonds, onder meer vanuit de fondsen op naam van particulieren, zoals het Gelders Waterschapsfonds en het Buurtcultuurfonds Mooiland Gelderland.

Popkoor Luidkeels kreeg van het Prins Bernard Cultuurfonds 1.250 euro voor het concert Jukebox.

Particulier geld
Het geld dat aan cultuur en natuur in de regio kan worden gegeven komt van de BankGiroLoterij, Nederlandse Loterij, de CultuurFondsen op Naam van particulieren, stichtingen en bedrijven en donaties.

Nieuwe aanvragen
Er kunnen nieuwe verzoeken voor ondersteuning worden gedaan voor mooie projecten in Gelderland.  Op www.cultuurfonds.nl/gelderland staat alle informatie over aanvragen bij het Cultuurfonds Gelderland.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Bijgesloten een foto van Museum van Dromen van Beeldend Danstheater Telder. Graag gebruiken met naamsvermelding van de fotograaf Anna Fransen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Wendelien Kuit van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland (026) 359 8635 of [email protected] Het overzicht van alle toekenningen staat in de bijlage bij dit persbericht.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden