MACRAME IN DE BIEB

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Vrijdag 23 oktober staat de Bibliotheek in Barneveld in het teken van creativiteit en macramé.

Ken je deze oude handtechniek nog? Het klinkt ouderwets, maar het is weer helemaal hip in het interieur! Van 15.00 tot 17.00 uur wordt er een wand-hanger gemaakt en in de avond van 19.00 tot 21.00 uur leer je hoe je zelf een plantenhanger kunt maken met deze techniek. Loes van Houtje Touwtje leert je de basis macramé-knopen en aan het eind van de dag na afloop ga je met een eigen gemaakte hanger naar huis.

 

Ontdek de magie van macramé samen met je vriendinnen, buurvrouw of met je kind en scoor weer maak zelf wat nieuws voor in je interieur!

Aanmelden via de Bibliotheek-website

Het deelnemen aan deze activiteit is € 22,50 per persoon. Dit is inclusief de workshop, materialen en een bakje koffie of thee. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek, maar je moet je van te voren wel aanmelden.

Aanmelden kan via het reserveren van een ticket reserveren via onze de website www.bibliotheekbarneveld.nl.

Workshop is helemaal corona-proof

Natuurlijk blijven doen we er alles aan doen om je bezoek aan de Bibliotheek zo veilig en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat er genoeg afstand tussen de deelnemers is, er zijn desinfectiematerialen waar de workshop wordt gegeven en wordt er rekening gehouden met de huidige maatregelen de koffie en thee wordt corona-proof ingeschonken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen