Mundikat komt naar Barneveld!!

Foto: Mundikat

Op zoek naar een leuk uitstapje voor het hele gezin? Altijd al eens willen zien hoe elegant een Siamees eruitziet? Of die schattige bolletjes van Brits Kortharen?

Nou, dan is er goed nieuws! Kom kennis maken met de vele verschillende rassen die er zijn. Wat deze show extra speciaal maakt, is dat wij een 3 certificaten show organiseren. Wat inhoudt dat beide dagen 2 categorieën niet 1 maar 2 certificaten kunnen behalen. Deze katten worden die dag niet 1 maar 2 keer gekeurd, dit wordt door 2 verschillende keurmeesters beoordeeld.

Bezoek is van harte welkom van op de show van Mundikat op 13 en 14 april samen in Barneveld, openingstijden zijn beide dagen van 09.30 tot 16.30 uur. Een toegangskaartje is € 5.00 en € 2,50 voor 65+ en voor kinderen tot 12 jaar.

Naast het bewonderen van de prachtige rassen en het bijwonen van de boeiende keuringen, biedt de show ook veel shop plezier. De standhouders heten iedereen welkom. Voeding, speeltjes, mandjes, dekentjes, te veel om op te noemen. Als het ook maar iets met de kat te maken heeft, kan je bij een van de standhouders terecht voor deskundig advies.

Wil je iets meer weten over een bepaald ras? Hoe zijn de rassen tot stand gekomen? Hoe ontstaan de diverse kleuren? Voor al deze vragen kunnen bezoekers terecht bij de infostand van Mundikat. Honderden ervaren fokkers, tientallen standhouders. Het is er allemaal!

Bij sporthal de Veluwehal, Nieuwe markt 6 3771 CB Barneveld

Komen jullie ook alle mooie katten bewonderen, de standhouders bezoeken en nieuwe ervaringen opdoen van al die verschillende rassen?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen