Bezoek de gezellige kerkpleinmarkt van de HHG Barneveld e.o.

Foto: Google Streetview

Op zaterdag 1 juni organiseert de Hersteld Hervormde Gemeente van Barneveld en omgeving de jaarlijkse kerkpleinmarkt aan de Rietberglaan 2.

Op de markt zijn circa 40 kramen aanwezig. Ook is er een rommelmarkt, foodplein en kunnen bezoekers hun auto laten wassen.

De kerkpleinmarkt, die van 9:30 uur tot 14:00 uur wordt gehouden, is een markt waar jong en oud van geniet. Er is van alles te koop, te beleven en te proeven. Zo zijn er kramen met kaas, Forever producten, kraamcadeautjes, boerenzuivel, baby- en kinderkleding, hoeden, fruit, snoep, taart, cake, boeken, puzzels, vogelhuisjes, speelgoed, Optidee, Neolife, kaarten, oliebollen, Tupperware, bloemen en honing.

Op het foodplein kunnen bezoekers friet met snacks, broodjes gezond, broodjes hamburger, ijs en drinken kopen.

Veiling

Om 11:30 uur is er een grote veiling waarbij grote en kleine veilingstukken te koop worden aangeboden. Van vrachtwagen miniaturen tot allerhande gereedschap en van een ballonvaart tot een boodschappenpakket. Speelgoed ontbreekt natuurlijk niet. Kortom: iedereen heeft het voor het kiezen. Zowel de opbrengst van de veiling alsook van de markt komt ten goede aan de kerkelijke gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen