Toekomstvisie Barneveld Centrum

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Praat mee over de toekomstvisie van Barneveld Centrum op 5 november en meld u aan hiervoor op het online platform barneveldcentrum.buurbook.nl.

Hoe moet het toekomstige centrum eruitzien? Hoe zit het met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer? En hoe houden we het dorpse karakter terwijl er meer inwoners komen? En hoe groen willen het centrum eigenlijk?

In 2019 zijn wij als gemeente samen met inwoners en ondernemers in gesprek gegaan over de toekomst van Barneveld Centrum. Bovenstaande vragen kwamen hierbij aan bod. Op basis van de reacties is een plan gemaakt waarin we de verschillende ideeën hebben samengevat. De volgende thema’s staan hierin: wonen, ondernemen, duurzaamheid, parkeren en mobiliteit. Dit noemen we een denkrichtingen nota. En hier kunt u nog van alles van vinden. Wat mist er nog? Of wat kan er nog beter?

We gaan graag met u daarover in gesprek op 5 november tijdens een onlinebijeenkomst in de avond van 19:30 tot 21:30 uur. U kunt onder andere aan wethouder Bennie Wijnne en projectleider René Huls vragen stellen.

Geef u op en praat direct mee:

De denkrichtingennota inzien, hierop (op voorhand al op) reageren en je opgeven voor de bijeenkomst van 5 november kan via dit platform: http://barneveldcentrum.BUURbook.nl. Op 5 november gaan we in op de door u online geplaatste reacties.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen