Hoofdrolspelers Bon Bini Holland 3 op 29 juli in Pathé Ede

Foto:

Ede, 21 Juli 2022  – Jandino Asporaat, Sergio Ijssel en Phi Nguyen de hoofdrolspelers van Bon Bini Holland 3, komen vrijdagavond 29 juli naar Pathé Ede. Voorafgaand van de Komediefilm die om 20:00 begint, beantwoorden zij vragen van het publiek. Tickets zijn nu te koop via pathe.nl/ede

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Het castbezoek van Jandino Asporaat, Sergio Ijssel en Phi Nguyen is een van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Ede. Pathé zorgt ervoor dat naar de bioscoop gaan een echte beleving is. Dat doen we al 125 jaar. Samen werken we iedere dag aan bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen mét en vóór onze bezoekers. Of het nu een avondje uit is met je partner of prille liefde, een doordeweeks bezoek met vrienden of op zondagochtend met de familie. In de bioscoop vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. We geven onze bezoekers precies wat ze verwachten. En meer. Het maakt van een gewone dag een dag om te herinneren. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet zijn of haar allereerste bioscoopbezoek? Dat is wat ons binnen Pathé drijft. Samen creëren we bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen