Happen & trappen door de Hoge Veluwe of door de prachtige Utrechtse Heuvelrug

Foto: Barneveld.nieuws.nl

LUNTEREN- Een mooie fietstocht maken, met alles erop en eraan? Vanaf Hotel & Eethuys De Wormshoef zijn er verschillende Hap & Trap routes te fietsen. 

Ontdek Nederland op zijn mooist terwijl u fietst langs de mooie plekken die deze omgeving te bieden heeft. Met smaakvolle pauzes op leuke locaties in de omgeving.

De zomer is weer begonnen en dat betekent dat het zonnetje ook meer begint te schijnen. En wat is nou leuker dan met dit mooie weer een fietstocht te maken door een prachtige omgeving? Dit ook nog in combinatie met pauzes bij leuke locaties voor een heerlijk hapje en drankje. Zo ontdek je op een smaakvolle manier wat deze omgeving allemaal te bieden heeft.

Om ervoor te zorgen dat de hap & trappers optimaal kunnen genieten van deze mooie omgeving is Hotel & Eethuys De Wormshoef opzoek gegaan naar nieuwe, nog mooiere fiets routes. Nu nog leuker om te fietsen, en dus zeker de moeite waard om te komen ontdekken!

Wilt u deze nieuwe fiets routes proberen? Voor € 42.50 p.p. heeft u een geheel verzorgd dagje weg met koffie en gebak, lunch en diner met voor- en hoofdgerecht. U kan reserveren voor de hap & trap via Tel: +31 (0) 318-484241.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen