Video Wereldrestaurant 7 Continenten in Ede

Wereldrestaurant 7 Continenten in Ede

Over restaurant 7 Continenten

Bij Restaurant 7 Continenten waant u zich in een korte tijd in alle continenten van de wereld. Zo ervaart u alle populaire gerechten uit de prachtigste landen zonder uren in het vliegtuig door te brengen. Restaurant 7 Continenten heeft de chef-koks op pad gestuurd voor u en zo van ieder land de lekkerste recepten meegenomen naar Ede. Kijk naar de nieuwe video die de nieuwste info geeft over ons restaurant.

Ervaar onze speciale burgers overgevlogen uit de USA, Sjaslieks uit Zuid-Korea, Shoarma uit Turkije, Tapas uit Spanje, Sushi uit Japan, Roerbak uit Mongolië en de lekkerste pasta’s uit Italië, maar er is nog véél meer te ontdekken, maar vooral doordat wij diverse recepten uit verschillende seizoenen ontwikkeld hebben, ervaart u bij ieder bezoek nieuwe gerechten.
7 Continenten heeft ruimte voor meer dan 1000 personen en is gevestigd in het oude V&D pand in centrum Ede.

https://7continenten.nl/

Als één van de eerste in Nederland nu ook écht vooraf betalen

Geen getreuzel met betalen meer aan de kassa, bij 7 continenten in Ede betaalt u met gemak thuis al voor uw culinaire avond. Of u nu alleen komt of met een grote groep. Reken direct af via iDeal tijdens het reserveren.

Tijdens het reserveren via de website kunt u de keuze maken om online te betalen d.m.v. iDEAL of bij binnenkomst. Mocht u voor het eerste kiezen dan krijgt iedere volwassenen € 1,- korting op het arrangement bedrag.

Natuurlijk wekt dit direct de vraag ‘wat als ik toch niet kan komen’?
Dan kunt u met 1 druk op de knop uw reservering annuleren en dan storten wij het bedrag (minus € 2,00 administratiekosten) de volgende werkdag eenvoudig terug op uw rekening. Annuleren mag altijd zelfs tot een minuut voor het reserveringsmoment.

 

https://7continenten.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen