Dauwtrappen in de zomer

Foto: NC Veluwe

Speuren naar wild doe je vanaf Natuurcentrum Veluwe!

Wat is mooier dan ’s morgens vroeg met een natuurgids op pad te gaan. Het is altijd spannend wat je tegenkomt of wat je hoort! Een koekoek die al vroeg zijn naam roept of een ree die zijn kop net boven het gras uitsteekt. Een voorbij rennend wild zwijn of een vos die druk is met het zoeken naar muizen, maar ook een traag opvliegende buizerd. Het kan van alles zijn.

 Je gaat al vroeg samen met de gids op zoek naar wild en andere natuurzaken, want juist ’s morgens vroeg is de kans erg groot om wild te spotten. De afstand van deze vroege wandeling is ruim 7 kilometer. Er wordt in een rustig tempo gewandeld. Na afloop kun je met een kop koffie of thee in het Natuurcentrum nog wat napraten.

Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert deze wandeling op vrijdag 4 augustus. De wandeling start om 6.00 uur en duurt 2,5 tot 3 uur. De minimumleeftijd is 12 jaar. De kosten bedragen € 10,00 per persoon.

Trek donkere kleding en stevige wandelschoenen aan en vergeet niet een verrekijker mee te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.natuurcentrumveluwe.nl

De tochten beginnen bij Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem – Ede).

Voor deelname aan deze wandelingen is reserveren noodzakelijk.

Reservering en betaling kan alleen via www.natuurcentrumveluwe.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen