Hilarische kindervoorstelling bij BoekStart seizoen 2018 bij Bibliotheek Barneveld

Op woensdagmiddag 19 september was de voorstelling van het kinderprogramma van ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ geheel uitverkocht.

‘Een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ is een voorstelling van de makers van ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen van Meneer Monster’ en is daarmee de hilarische openingsknaller van het BoekStart seizoen van de Bibliotheek Barneveld.

De kinderen genoten zichtbaar van de grappen en grollen van de twee theatermakers en is daarmee de voorstelling een groot succes en voor herhaling vatbaar.

Het hele jaar door organiseren de bibliotheek diverse activiteiten onder het label BoekStart waarmee de bibliotheek het lezen met heel jonge kinderen willen bevorderen én ouders met jonge kinderen willen laten genieten van boeken.

De gemeente Barneveld, de bibliotheek, consultatiebureaus en instellingen uit de voorschoolse opvang werken daarin samen. BoekStart is mogelijk door een subsidie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de gemeente Barneveld.

Redactie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen