Informatie- en adviespunt voor ouderen weer geopend!

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Ouderen met een vraag kunnen iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur binnenlopen bij het informatie- en adviespunt in De Bibliotheek Barneveld.

Gratis en zonder doorverwijzing. Onafhankelijk Ouderenadviseur Judith Hoogeveen luistert naar de vraag, denkt mee en geeft informatie & advies. Ze kan ook iemand bijstaan in een gesprek met een gemeente of een zorgorganisatie, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

 

Bezoek volgens de richtlijnen van het RIVM

Ouderen die woonachtig zijn in Barneveld, kunnen iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur terecht bij het informatie- en adviespunt in De Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29 in Barneveld.

Het is vanzelfsprekend dat we werken volgen de richtlijnen van het RIVM:

  • 1,5 meter afstand.
  • desinfecteren handen bij binnenkomst en vertrek.
  • niesen/hoesten in de binnenkant van de elleboog.
  • bij hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten wordt geen bezoek gebracht aan het informatie- en adviespunt.
  • als één iemand binnen het huishouden koorts of benauwdheidsklachten heeft wordt geen bezoek gebracht aan het informatie- en adviespunt.

 Vragen?

Voor vragen kan telefonisch contact opgenomen worden met ouderenadviseur Judith Hoogeveen via telefoonnummer 06 – 30 99 90 46.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden