Gift Jan van Schaffelaarfonds aan Stichting Hulp aan Elkaar

Foto: C.Hooijer

Overhandiging van de cheque door het bestuur Jan van Schaffelaarfonds aan Johan van den Brink, bestuurslid Stichting Hulp aan Elkaar

Het Jan van Schaffelaarfonds steunt Stichting Hulp aan Elkaar Barneveld met een donatie van € 10.000.

Het Jan van Schaffelaarfonds ondersteunt projecten die voor de inwoners van de gemeente Barneveld van algemeen maatschappelijk nut zijn.

Bij de oprichting kreeg het Jan van Schaffelaarfonds het motto: ‘voor en door de inwoners van de gemeente Barneveld’. Het fonds is in het leven geroepen op initiatief van inwoners die graag een bijdrage willen leveren aan de samenleving waartoe zij zelf behoren. Het Fonds opereert daarom binnen de grenzen van de gemeente en is transparant en aanspreekbaar voor iedereen die de inwoners van de gemeente Barneveld een warm hart toedraagt.

Het Jan van Schaffelaarfonds ondersteunt activiteiten die zijn gericht op het leggen van ‘verbindingen’ binnen de Barneveldse gemeenschap.

Stichting Hulp aan Elkaaar Barneveld biedt een helpende hand aan inwoners van de gemeente Barneveld die door omstandigheden zelf onvoldoende kunnen voorzien in hun eerste levensonderhoud. Dit doen zij door middel van praktische hulp in de vorm van voedsel en kleding. Er wordt vanuit instanties en kerken gewezen op de mogelijkheid om gebruik te maken van de voedselbank. De stichting laat volgens het Jan van Schaffelaarfonds zien, dat het waardevolle verbindingen weet te leggen binnen de Barnevelds gemeenschap.

De bestuursleden van het Jan van Schaffelaarfonds mochten tijdens een rondleiding door bestuur en vrijwilligers de voedselbank ervaren waar het gedoneerde geld terecht komt. Daarna overhandigden zij symbolisch het bedrag met een cheque.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden