NEDERLAND LEEST IS ER VOOR IEDEREEN

Foto: Bibliotheek

Voor Nederland Leest 2021 wordt in november een unieke uitgave ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis uitgegeven.

Lezers krijgen dit boek cadeau van de bibliotheek, het centrum voor ontmoeting en gesprek. Nederland Leest is er voor iedereen, daarom worden er ook een grootlettereditie en een editie in makkelijke taal uitgegeven van De Wandelaar. Het boek is verkrijgbaar in alle drie onze vestigingen. Het is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Over de grens
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Het afgelopen jaar was voor veel mensen een periode waarin het leven zich voornamelijk tussen vier muren afspeelde. Onder andere om te laten zien dat reizen niet altijd fysiek hoeft te gebeuren is het thema van Nederland Leest 2021: Over de grens. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen.

Het meisje en de tractor komt naar Barneveld
Op donderdag 25 november is Manon Ossevoort te gast in de Bibliotheek Barnevel. In bijna 4 jaar reisde ze ruim 38.000km, in haar eentje op ‘n oude tractor met enkel een hond als gezelschap. Ze reisde door 22 landen met een max. snelheid van 20km/u. Luister naar haar verhaal en laat je inspireren! Een ticket is €3,50 per persoon en is inclusief koffie of thee. Meer informatie of aanmelden kan via www.bibliotheekbarneveld.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen