Aftrap NK motorsport met Barnevelds / Nijkerks team

Foto: @Kees Siroo

Aftrap NK motorsport met Barnevelds / Nijkerks team

Komend weekend mogen we voor het eerst sinds de corona perikelen weer de baan op.  Hierbij de presentatie van het team.

Foto van L naar R  Vincent De Kreij (Rijschool De Kreij Nijkerkerveen) Patrick Waanders (Waanders Bouw Nijkerkerveen) Roan Kraaij- Ap Deroue Motoren Nijkerkerveen, Reinout Haverkamp,- Peter van Ravanzwaaij,- Jan van Roekel Motor L Berrie Jansen-Wageningen  Motor R Michael Mijnten-Garderen

 

Dit weekend trapt de Nederlandse competitie wegrace (IDC) het seizoen 2022 af in Assen

De afgelopen twee jaar heeft er door de Covid-19 pandemie aanzienlijk minder (competitie) actie op de nationale en internationale circuits plaats gevonden, Hierdoor heeft ook het team van Deroue Motoren niet mee kunnen doen aan de races. Vanaf zaterdag keert het race team van Deroue Motoren uit Nijkerkerveen weer terug in de hoogste Nederlandse competitie van de wegrace sport.

Coureur Michael Mijnten uit Garderen zal aanstaande zaterdag in actie komen op de alom bekende Blauw-Gele Yamaha R6 van Deroue Motoren. a.s.  zaterdag 09 april trapt namelijk het IDC kampioenschap (internationaal Dutch Championship) het seizoen af op het TT circuit van Assen.

Mijnten houdt de verwachtingen in het midden,  “we moeten realistisch zijn, de voorjaars training zat er dit jaar niet in, daarnaast is het voor mij inmiddels twee jaar geleden dat ik echt competitie gereden heb’’  De weersverwachtingen zijn wisselvallig en in combinatie met de lage tempratuur zijn dat niet de meest ideale omstandigheden voor motorsport. We gaan er alles aan doen om een goed resultaat thuis te brengen, “Ritme opbouwen en punten thuis brengen is het doel”

Mocht u interesse hebben om a.s. zaterdag op het TT circuit van Assen het team Van Deroue aan te moedigen? Neem dan even contact op met de motorzaak, u bent zaterdag vanaf 09.00 uur van harte welkom op het paddock.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen