Woensdag 8 februari opening vernieuwde Jumbo Groenendijk aan de Buru in Barneveld

Barthold en Tineke Groenendijk
Barthold en Tineke Groenendijk
Foto: Barneveld.nieuws.nl

Op 8 februari verwelkomt Jumbo Groenendijk opnieuw haar klanten

De Jumbo winkel aan de Buru 40 in Barneveld heeft een nieuw uiterlijk. Klanten hebben nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden, belegde broodjes en lokale producten. De indeling van de winkel is ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 21 januari tijdelijk haar deuren, maar vanaf woensdag 8 februari kunnen weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Aandacht voor vers en lokaal
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden klaargemaakt. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke diverse seizoensspecialiteiten en pizza’s om thuis af te bakken en zijn er vers belegde broodjes en borrelschalen verkrijgbaar. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen mensen in de vernieuwde Jumbo zelf macarons scheppen en worden de glutenvrije en vegetarische assortimenten uitgebreid. Ten slotte is er veel aandacht voor lokale producten, zoals lokale (speciaal)bieren, bakmixen van Molen de Vlijt, honing van de Valksche Bijenhof en zuivel en ijs van de Kleine Hope.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman – van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel op woensdag 8 februari: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zaterdag 11 februari).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen