GRATIS BELASTINGHULP IN DE BIBLIOTHEEK

Foto: Bibliotheek

BARNEVELD – De belastingpapieren invullen blijft een lastige klus. Kun je wel wat hulp gebruiken? Elke dinsdag van 12 maart t/m 30 april kunnen inwoners van de gemeente Barneveld gebruikmaken van de gratis belastinghulp in de Bibliotheek in Barneveld aan de Nieuwstraat 29. Ervaren medewerkers van Sociaal Juridisch Steunpunt helpen je met het invullen van de belastingpapieren of beantwoorden je vragen.

De belastinghulp is op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen naar Sociaal Juridisch Steunpunt (0342 422 937) of kom op dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur langs tijdens het inloopspreekuur in de Bibliotheek. De gratis hulp geldt voor mensen met een inkomen tot maximaal € 1830,- (alleenstaand) of € 2600,- (gehuwd) netto per maand.

Je kunt de informatie ook nalezen op www.bibliotheekbarneveld.nl.

Beter leren computeren?

Wil je beter leren omgaan met de computer? De Bibliotheek geeft ook verschillende computercursussen. Hier kun je onder andere leren om toeslagen aan te vragen, DigiD aan te vragen, een e-mail te sturen of leer werken met het zorgportaal van de huisarts. Informeer in de Bibliotheek naar de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen