11 mei 2019 Jaarmarkt & Fietstocht voor Stichting Ouderenzorg

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Ook dit jaar willen we samen met onze standhouders en vrijwilligers ons weer inzetten voor een mooie opbrengst. Dit jaar hopen we onze verkoping op een nieuwe locatie te houden, het parkeerterrein ’t Achterdorp. Dit is het parkeerterrein tussen de kerk en ’t Achterdorp.

De opbrengst van de verkoping zal dit jaar deels gebruikt worden om een professionele afwasmachine te kopen voor de meerzorgkamer van ’t Achterdorp.

Gezellige jaarmarkt met diverse stands. O.a. planten, etenswaren, boeken, huishoudelijke artikelen en huidverzorging.

Ook is er een rommelmarkt en een (oud Hollandse) spellenhoek voor de kinderen. Versier een leuk (linnen) tasje of laat een mooie foto maken. Kleurplaat Voor kinderen die een kleurplaat inleveren is er een leuke attentie. Er is een kleurplaat te downloaden van onze site.

Fietstocht

Er zijn 2 verschillende fietstochten verkrijgbaar in de omgeving, onderweg is er een rust moment met koffie. Eventuele lunchpakketjes verkrijgbaar.

Koffie en lunch

Er is een koffiehoek waar u koffie met iets lekkers kunt kopen. Bij het Visnet, die met zijn kraam aanwezig is, kunt u heerlijke vis eten. Daarnaast is er patat en snack verkrijgbaar.

Een gezellige dag voor het hele gezin!

Zie voor meer informatie www.verkopingouderenzorgbarneveld.nl

De opbrengst van de verkoping zal dit jaar deels gebruikt worden om een professionele afwasmachine te kopen voor de meerzorgkamer van ’t Achterdorp.

Datum:

Zaterdag 11 mei 2019, 09:30 tot 15:00 uur

Locatie:

Koterweg

Parkeerterrein ’t Achterdorp

Barneveld

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen