Collectieve zorgverzekering van de gemeente Barneveld

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u via zorgverzekeraar Menzis in aanmerking komen voor de collectieve zorgverzekering van de gemeente.

Deelnemers ontvangen korting op de zorgpremie en de gemeente geeft een financiële bijdrage. Stap wel uiterlijk 31 december 2019 over!

ZELF OVERSTAPPEN
Op gezondverzekerd.nl/barneveld vindt u meer informatie over deze collectieve zorgverzekering en een overzicht van alle vergoedingen. U kunt heel eenvoudig uw eigen pakket samenstellen en overstappen.

HULP NODIG?
In het gemeentehuis is vanaf 9 december een speciale balie geopend waar u vragen kunt stellen over de collectieve zorgverzekering en hulp kunt krijgen bij het afsluiten. Neem wel uw bankrekeningnummer mee en de BSN nummers van iedereen die u wilt meeverzekeren (dus ook eventuele kinderen).

Maak vooraf een afspraak voor de speciale balie via barneveld.nl/zorgverzekering. Heeft u eerder vragen of hulp nodig? Dan kunt u zonder afspraak terecht bij het Servicepunt Sociale Ondersteuning in het gemeentehuis (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 13.00 uur).

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen