Liefdevolle aandacht en zorg bij Infina Uitvaartzorg Barneveld

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Alberta Vink en Jan Torn, de uitvaartbegeleiders bij Infina Uitvaartzorg, hebben er alles aangedaan om in de afgelopen periode mensen te omringen met liefdevolle aandacht en zorg. Ondanks de beperkingen in regelgeving was er toch steeds voldoende tijd en waren er mogelijkheden om mensen in een verdrietige periode te ondersteunen. 

Helaas zijn we nog niet terug bij “normaal”, en het is ook maar de vraag of het ooit weer “normaal” gaat worden.  Zonder handen schudden kunnen we wel leven maar af en toe een fysieke ondersteuning wanneer iemand het moeilijk heeft zou toch wel heel erg fijn zijn. De meeste mensen die ik in de afgelopen periode heb gesproken willen graag terug naar hoe het was voor dat corona ons land binnenkwam.

Er wordt gesproken over een periode voor corona en tijdens corona. Praten over na corona willen we wel graag maar is nog niet aan de orde. Helaas. Corona heeft veel, zo niet alles, veranderd in ons leven. Nog steeds mogen we niet knuffelen, houden we 1,5 meter afstand, geven we geen handen, en is fysiek troosten niet toegestaan. Voor mensen die afscheid moeten nemen, voor mensen die troost willen bieden, voor mensen in de zorg en heel veel anderen is dit nog steeds een uitdaging. Er zijn mooie nieuwe rituelen bedacht en ontstaan en er is creatief omgegaan met de regels, maar toch het niet fysiek nabijheid mogen tonen valt niet mee. De spontaniteit is wel een beetje verdwenen in ons leven momenteel.

In de afgelopen periode was ons kantoor gesloten, maar er was wel contact via beeld of gewoon via de telefoon. Inmiddels is er weer ruimte om elkaar voorzichtig te ontmoeten. Mocht u met ons in gesprek willen dan kan dat zeker! U mag altijd contact met ons opnemen, we kijken dan samen even hoe we het gesprek verder vorm zullen geven.

 

Infina Uitvaartzorg

Brouwerstraat 2

3771 HA Barneveld

06 51453137

Advertorials

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden