Aangepaste openingstijden Zeumeren tot 1 september van kracht

Foto: Google Maps

Recreatiegebied Zeumeren blijft tot 1 september dagelijks geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Leisurelands heeft in overleg met de gemeente Barneveld en de politie besloten de aangepaste openingstijden te handhaven gedurende de hele zomerperiode.

Tot 1 juli was een zogeheten Aanwijzingsbesluit vanuit de Veiligheidsregio van kracht. Voor bezoekers verandert er na 1 juli in de praktijk voorlopig niets, omdat Leisurelands dan de huidige openingstijden voortzet.

Tot 1 september blijft Zeumeren uitsluitend toegankelijk via de twee hoofdingangen. Alle overige toegangswegen blijven gesloten. Er blijft toezicht aanwezig. Er wordt een mobiele camera geplaatst en het verbod op lachgas is door Leisurelands in het terreinreglement opgenomen.

Wanneer het maximumaantal bezoekers wordt overschreden zal Leisurelands de slagbomen van de parkeerterreinen sluiten. Met de aanpassing van de openingstijden en de extra inzet van toezicht en handhaving door boa’s en politie is de overlast op Zeumeren aanzienlijk afgenomen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden