‘STRALENDE VROUWEN’, INSPIRATIE VOOR EN DOOR VROUWEN

Lisette van de Heg
Foto: Bibliotheek

Woensdag 8 mei a.s. staan de Barneveldse vrouwen in de schijnwerpers. Van 19.15 tot 22.30 uur kunnen zij zich laten inspireren en laten verwennen tijdens de Inspiratieavond en –markt ‘Stralende Vrouwen’ in de Bibliotheek Barneveld. Deze avond wordt georganiseerd voor en door vrouwen in het kader van de Boekenweek 2019 met het thema ‘De Moeder de Vrouw’ die in februari/maart plaatsvond. Het wordt een gezellige avond met muziek, hapjes en drankjes èn volop inspiratie. De eerste 40 vrouwen die een kaartje kopen, krijgen een gratis goodiebag.

Inspiratielezing door Lisette van de Heg
De Barneveldse schrijfster Lisette van de Heg zal deze avond vertellen over het omgooien van haar leven. Ze zegde een paar jaar geleden haar baan op en koos voor een leven als zelfstandige schrijver waardoor ze nog meer ging ‘stralen’. Een onderwerp waarmee ze ook andere vrouwen zal inspireren soms andere keuzes te maken die je gelukkig maken. Haar boeken zullen deze avond ook zeker niet onbesproken blijven.

Markt met inspiratie en vrouwenverwennerij
Behalve de lezing kun je op de ‘inspiratiemarkt’ als vrouw ook geïnspireerd raken en gaan ‘stralen’ door mode, voedingsadviezen, verzorgingsproducten, interieuradviezen, noem maar op. Een aantal Barneveldse ondernemers die in ieder geval zullen deelnemen zijn Styling voor de Liefde, Bloomed, Kimago, Bites & Business, Neus voor Contact en Brownies & Sweeties da Lucy, Fit Achter Je Bureau. De komende dagen vind je op www.bibliotheekbarneveld.nl en op de Facebook-pagina van de Bibliotheek nog meer deelnemers aan de inspiratiemarkt.
Wil je als ondernemer ook deelnemen aan de markt omdat jij met jouw diensten of producten ook inspireert en bijdraagt aan stralende vrouwen? Neem dan contact op met Milou van Essen, (0342) 403 480 of via [email protected]

Gratis goodiebag voor eerste 40 kaarten
De toegangsprijs voor deze avond is € 7,50 p.p. voor leden en € 10,- voor niet-leden van de Bibliotheek Barneveld. Dit is inclusief hapjes en drankjes èn een leuke goodiebag met materialen van de deelnemende ondernemers (de eerste 40 vrouwen die kaartjes kopen). Koop dus zo snel mogelijk je kaart(en) via [email protected], via de servicebalie van de Bibliotheek of via (0342) 403 483.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden