Eerste indoor drive-in bioscoop van Nederland van start

Gezellig een filmpje pakken. Dat deden 30 mensen afgelopen zaterdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Een succesvolle primeur voor de eerste indoor drive-in bioscoop van Nederland. Vanaf 1 juli kunnen er 100 mensen terecht.

“We willen bewoners van Barneveld en omgeving iets leuks kunnen bieden in deze tijden, het is leuk om te zien dat dit vervolgens zo goed opgepikt wordt. De eerste editie is uitverkocht en we hopen natuurlijk in juni en juli nog meer mensen te mogen ontvangen” vertelt woordvoerder Henk Jan van Meerveld van de drive-in bioscoop.

Indoor drive-in bioscoop

Doordat de drive-in bioscoop in het ruime complex zelf plaatsvindt in plaats van op de parkeerplaats, heeft de bezoeker een echte bioscoopervaring. De donkere ruimte met enkel licht van het scherm zorgt ervoor dat de film van het doek afspat. Maar vergis je niet, het geluid komt nog lekker ouderwets uit de eigen radio zoals dat hoort bij een drive-in bioscoop. Daarnaast staan er ook middagvoorstellingen op het programma. Iets wat uniek is voor dit concept.

Meer auto’s en films

Vanaf juli mogen er per film 50 auto’s naar binnen en is het filmaanbod flink uitgebreid. Zo is er aan iedere filmliefhebber gedacht. De organisatie achter de drive-in bioscoop raadt filmliefhebbers aan om er snel bij te zijn, want de eerste films zijn al uitverkocht!

De hele programmering is terug te vinden op zomeractiviteiten2020.nl

Volledig in lijn met de RIVM-richtlijnen

Met een vloeroppervlak van ruim 10.000 m2 is het goed mogelijk om afstand van elkaar te houden. Bij het organiseren van de activiteiten houdt de Midden Nederland Hallen zich aan de RIVM-richtlijnen en overheidsmaatregelen. De locatie heeft al een protocol voor de nieuwe anderhalve-meter-activiteiten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden