Bijzonder Maar Toch Anders

Foto: Elise Lauwrens

De 18-jarige Elise uit Ede heeft onlangs haar zelfgeschreven boek over haar meervoudig gehandicapte broertje gepubliceerd. ‘’Bijzonder Maar Toch Anders’’ dat is de titel van haar boek.

‘’Ik wil vertellen hoe het leven is als zus van een zwaar meervoudig gehandicapt broertje, want het leven is niet altijd standaard zoals snel gedacht wordt. In mijn boek vertel ik mijn verhaal, de mooi maar ook de moeilijke momenten tijdens mijn leven met Job mijn gehandicapte broertje, mijn boek is niet alleen rooskleurig, ik ben eerlijk want ook mijn leven wordt beïnvloed door mijn gehandicapte broertje.’’ vertelt Elise. Elise haar boek is razend populair, er is veel vraag naar haar boek. Elise heeft de touwtjes veel zelf in handen, vanaf het drukken van de boeken, de administratie tot aan het verzenden van de boeken. Elise regelt veel zelf, toch is ze heel erg blij met de hulp van haar vriend. ‘’Zonder mijn vriend was ik het overzicht kwijtgeraakt’’ vertelt Elise.

Elise krijgt veel leuke reacties op haar boek via haar facebookpagina Bijzonder Maar Toch Anders deze reacties doen haar heel goed. ‘’Alle interesse en begrip doet mij goed. Voor mij voelt het eindelijk dat Job gezien mag worden, maar ook dat mijn verhaal gehoord mag worden want ik ben Elise, met een achtergrond. Ik ben Elise die mantelzorger is voor mijn broertje Job, ik heb niet vaak echt rust. In mijn hoofd ben ik altijd met Job bezig, Job is mijn beste vriend en diegene die ik nooit los durf te laten.’’ vertelt Elise.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden