Recreatielandgoed de IJsvogel breidt uit met unieke accommodaties!

Foto: De IJsvogel

Recreatielandgoed de IJsvogel breidt uit met unieke recreatiewoningen

De afgelopen jaren is er reeds veel geïnvesteerd op Recreatielandgoed de IJsvogel te Voorthuizen. Er werd in lokale samenwerking met bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen in de eerste fase reeds gebouwd aan 26 hoogstaande 4, 6 en 24 persoons-recreatiewoningen. De goede resultaten uit deze eerste fase bieden de basis voor de volgende ontwikkeling.

 

Inmiddels mag de schep dus weer in de grond voor de tweede en tevens afrondende bouwfase. Leuk om te weten: aankomende winter wordt het gehele project in één keer gebouwd en afgerond. In deze bouwfase worden onder andere luxe recreatiewoningen gebouwd, lodges, wellness huisjes en meerdere groepsaccommodaties.

Daarnaast is er afgelopen jaar geïnvesteerd in luxe safaritenten met privé sanitair – voor een echte glamping op de veluwe ervaring. Jarno van de Brink – uit Putten, eigenaar van de IJsvogel – is erg blij met de ontwikkelingen: “De variatie in het aanbod zorgt ervoor dat we verschillende doelgroepen kunnen aanspreken en unieke ervaringen kunnen aanbieden op de Veluwe. Wij kijken er enorm naar uit om de gasten vanaf volgend jaar te kunnen ontvangen in de nieuwe accommodaties en zijn erg benieuwd naar hun reacties!”.

Met een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving biedt Recreatielandgoed de IJsvogel met Project Vogelveld de perfecte belegging. Optimaal genieten met maximale zekerheid, aldus van den Brink: “Wat ook erg fijn is, is dat er al een fase staat. De woningen kunnen dus al uitvoerig getoond worden. U kunt zelfs proefslapen!”

Op de vraag of Corona de ontwikkelingen zal afremmen reageert van den Brink nuchter: “De planning verloopt voorspoedig, vanuit de markt krijgen we veel positieve reacties. We verwachten dat deze rare tijden juist zorgen voor meer bewustzijn van onze prachtige omgeving. Alles loopt op schema en we kijken enorm uit naar de ontwikkeling!”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen