Huisartsen Gelderse Vallei zoekt leden Patiëntenadviesraad

Foto: ZGV

Woont u in de regio Gelderse Vallei, bent u geïnteresseerd in de huisartsenzorg en deelt u graag uw eigen ervaringen als patiënt voor het gemeenschappelijke belang van de patiënt? Word dan lid van de Patiëntenadviesraad van Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV).

Alle huisartsenpraktijken en de huisartsenpost in de regio Gelderse Vallei maken onderdeel uit van HAGV. Wij, HAGV, gaan een Patiëntenadviesraad (PAR) opzetten en zoeken hiervoor geïnteresseerde leden. Wij willen namelijk bijdragen aan de gezondheid van onze patiënten en daarmee aan het welzijn van de burgers in onze regio. Wij vinden het belangrijk als patiënten niet alleen bij de zorg worden betrokken, maar ook bij beleidsontwikkelingen en bedrijfsvoering binnen onze organisatie.

Meedenken over actuele ontwikkelingen en thema’s
De Patiëntenadviesraad is hét platform waar gesproken wordt over actuele ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg en de huisartsenpost. Gemiddeld komen de patiëntenvertegenwoordigers 5 keer per jaar bij elkaar om te spreken over thema’s zoals: kwaliteit van zorg, bereikbaarheid, toegankelijkheid, gastvrijheid en communicatie.

Meer informatie
In een speciale profielschets staat meer informatie beschreven. Deze vindt u op onze website www.huisartsengeldersevallei.nl. U kunt uw vragen ook stellen aan Marion Reinartz van ZorgBelang Inclusief, via [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden