Turnclub P.i.T succesvol tijdens Think Pink toernooi

Foto:

LUNTEREN- Op zaterdag 12 februari turnde bijna de hele eerste en tweede selectie van P.i.T hun eerste wedstrijd weer sinds lange tijd in Amsterdam. Het ging om een team wedstrijd waarbij de beste twee cijfers per toestel mee telden voor de eindscore.

Voor P.i.T kwamen 5 teams in actie. Twee teams Niveau 3, één team niveau 1, één team A/B en één combinatie team met Bredagym op jeugd E niveau.

De spanning was enorm hoog, soms werd het een beetje teveel en soms werd het moment echt gepakt om te schitteren! Het niveau 1 team met Lynn Hopman, Lieke Tollenaar, Kaylanne van Beek, Kaily Meerwijk en Jaelynn Pieters pakte goud.

Het team niveau 3 dat bestond uit Jaliyah Manuputty, Ise Buitendam, Jaeda Uijterwaal, Sophie van Engelenhoven en Sara Bakker bleek ook een gouden combinatie!

Het andere team van Niveau 3, Ilana van Vessem, Nevaeh Manuputty, Lina Hussain en Roos van de Westeringh turnden zich naar een bronzen plak.

Het team van Jeugd E konden wij zelf niet compleet maken, maar met Bredagym samen was het een leuk stel meiden! Anna de Jonge turnde een mooie meerkamp en Caitlin Trzupek deed alleen mee op brug wegens een blessure. Ze werden vierde en namen een bronzen plak mee naar huis.

Het bovenbouw team niveau A/B hadden een gekke voorbereiding. Twee turnsters vielen uit en  Quinty van Ingen viel op het laatst in na maar 2 trainingen als voorbereiding. De overige turnsters waren Marit van Rabenswaaij, Fien Cornelissen en Julia Duijst. Knappe oefeningen werden laten zien en dit team werd tweede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen