Aftrap NK motorsport met Barnevelds / Nijkerks team

Foto: @Kees Siroo

Tegenslag voor team Deroue nog voordat er gereden is

Afgelopen weekend was het weer zover, na bijna twee jaar niet te hebben kunnen racen mocht Michael Mijnten het eindelijk weer gaan proberen.

De eerste IDC race van 2022 gaat op het TT circuit van Assen van start.  Zijn verwachtingen had Michael al wat lager gehouden, maar dat hij nog niet eens het circuit van Assen op heeft kunnen rijden met de Yamaha R6 is wel een grote teleurstelling. Vrijdag bij aankomst op het circuit is hij door een ongelukkige val op zijn elleboog terecht gekomen. Hierdoor is zijn elleboog (radius bot ) gebroken en de kom beschadigd geraakt.

Komende week gaat hij in overleg met de artsen kijken hoe dit allemaal opgelapt gaat worden en wat de hersteltijd ervoor gaat zijn.

De mannen balen er erg van en zijn teleurgesteld dat ze hun potentie niet konden tonen. Wel zijn ze vastberaden om weer snel bij de start te staan!Over ruim drie weken staat al weer een test gepland en de volgende race van 7 mei zit er aan te komen.   Mijnten zelf heeft goede hoop op tijd weer fit te kunnen zijn!
De race, verreden onder wisselvallig weer is gewonnen door1 Jordy Kornman 2 Mendy Brema 3 Remy Pater

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen