Blote voetenpad bij Natuurcentrum Veluwe vernieuwd

Foto:

Naast Natuurcentrum Veluwe ligt een natuur- en heemtuin met wilde bloemen, eetbare planten en kruiden, ouderwetse akkertjes met vergeten granen en groenten en fruitbomen. Speciaal voor jonge bezoekers is er ook een blote voetenpad, een springbak en een sporenplein. Dit voorjaar is het blote voetenpad grondig aangepakt en ook aanzienlijk verlengd.

Kom eens langs en ervaar hoe het is om met blote voeten over en door o.a. houtsnippers,  dennenappels, sparrenkegels, zand, bosbodem, modder en nog veel meer ondergronden te lopen. Een aanrader voor kinderen, maar natuurlijk ook voor (groot)ouders die durven!

Tot en met maandag 6 juni 2022 (tweede Pinksterdag) heeft het Natuurcentrum Veluwe (NC Veluwe) weer een speurtocht van 4,5 tot 5 km uitgezet voor kinderen, (groot)ouders, familie’s en vrienden die graag in de natuur wandelen. Deze voorjaarsspeurtocht is voor alle leeftijden, maar met name voor kinderen tot 12 jaar is de speurtocht interessant. Een boekje met de routebeschrijving is tijdens de openingstijden gratis verkrijgbaar bij Natuurcentrum Veluwe.

Kom naar het Natuurcentrum Veluwe en combineer een bezoekje aan het Blote voetenpad met de voorjaarsspeurtocht en een bezichtiging van het diorama met Veluwse fauna, zoals de Grote Vijf van de Veluwe, uilen, roofvogels, klein wild en tegenwoordig ook de wolf. Leuk en leerzaam!

Het Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede, is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties is het natuurcentrum ook op maandag geopend.

Voor meer informatie zie www.natuurcentrumveluwe.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen