Digitale informatieavond Mentorschap 3 november 2022

Foto:

Heb je genoten van de prachtige zomer, of ben je misschien helemaal tot rust gekomen tijdens een fijne vakantie de afgelopen maanden? Misschien heb je de afgelopen periode ruimte en tijd gemaakt voor nieuwe bezigheden of heb je je voorgenomen meer tijd te willen besteden aan vrijwilligerswerk.  

Ben je geïnteresseerd in mensen, betrokken, betrouwbaar, kun je opkomen voor een ander en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je nagedacht over wat jij als vrijwilliger zou kunnen betekenen voor een ander? Dan is vrijwilligerswerk binnen Stichting Mentorschap misschien iets voor jou.

Als mentor word je wettelijk vertegenwoordiger van iemand die niet meer (goed) voor zichzelf kan opkomen rondom zaken als zorg en welzijn, wonen en dagbesteding. Je denkt mee bij zorgbeslissingen en helpt de cliënt grip te houden op zijn eigen keuzes.

Als je mentor wordt, krijg je training en ondersteuning van de medewerkers van Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland.

Op 3 november organiseert Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland een digitale informatieavond over Mentorschap. Tijdens deze bijeenkomst hoor je meer over mentorschap, de taken en bevoegdheden van een mentor en de werkwijze van Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Aanmelden voor deze informatieavond kan via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen