Ochtendglorenwandeling

Foto:

Speuren naar wild doe je vanaf Natuurcentrum Veluwe!

Lekker vroeg op pad om te gaan wandelen. De stilte, nog geen omgevingsgeluiden. Genieten van een pril zonnetje of ochtendnevel. Ga met een gids van Natuurcentrum Veluwe op pad om de ontwakende natuur te bewonderen. Misschien loopt er in de verte een ree of zit er een buizerd in de top van de boom om van de eerste zonnestralen te genieten. Maar ook kunnen er waarschuwende (Vlaamse) gaaien te horen zijn. Het geritsel van rennende muisjes. Zo’n ochtend zit vol verrassingen. Tijdens het wandelen vertelt gids welke dieren er leven. Misschien zijn er ook sporen te vinden en zie je nu pas de nesten in de bomen als alle bladeren eraf gevallen zijn..

Natuurcentrum Veluwe organiseert deze wandeling op zondag 6 november om 7:30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelnemers worden verzocht een kwartier voor aanvang van de wandeling aanwezig te zijn. Trek wandelschoenen of gemakkelijke loopschoenen aan en neem eventueel een verrekijker mee.

De kosten van deze wandeling zijn € 10,00 voor volwassenen en € 8,00 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Kijk voor het programma en aanvangstijden op www.natuurcentrumveluwe.nl

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede).

Voor deelname aan deze tochten is reserveren noodzakelijk.

Reservering en betaling kan alleen via www.natuurcentrumveluwe.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen